Tostada de tomates y crujientes

XXXLimagenYield: 4 servings
Source: “Great Healthy Food – Diabetes”
Book Info:


– 4 baby eggplant, stalks trimmed
– 8 small plum tomatoes, pierced once
– 2 tablespoons balsamic vinegar
– Salt and pepper, to taste


Preheat the oven to 375 degrees F. Cut the baby eggplants
into quarters lengthwise. Put them into an open ovenproof
dish with the tomatoes and drizzle them with the balsamic
vinegar. Season, then roast in the oven for 1 hour.

Nutritional Information Per Serving (1/4 of recipe):
Calories: 56, Carbohydrate: 13 g, Protein: 2 g,
Fiber: 2 g, Fat: 1 g, Cholesterol: 0 mg, Sodium: 14 mg
Diabetic Exchanges: 2 Vegetable

RECIPE FROM THE ARCHIVE: Find “Simple Shrimp Scampi”



Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de

Estás comentando usando tu cuenta de Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s